verzenden vanaf € 5,95 / gratis verzending vanaf € 50,- / we versturen wereldwijd / voor 13.00 uur besteld is vandaag verstuurd*

Only Natural

Only Natural

Only Natural is de internationaal geregistreerde merknaam voor een productlijn gemaakt van natuurlijk papier, gerecycled en andere spannende materialen. Het bedrijf wordt gerund door Ciska Jansen en George Oud. Zij worden ondersteund door een team van gemotiveerde medewerkers, die bijdragen aan het succes. Only Natural ontwikkelt collecties voor de retailmarkt maar maken ook graag producten op maat.

Ciska is het bedrijf gestart in 1983 met hoofdzakelijk papierwaren. In die tijd was het fair trade denken en de aandacht voor het ecologische produceren nog erg vernieuwend in de markt.

Minstens zo belangrijk is dat Only Natural er plezier in heeft een goede relatie met onze leveranciers te onderhouden en waardering hebben voor hun handwerk. Dankzij onze gezamenlijke inspanning slagen wij er elk seizoen weer in deze vaklieden met hun verbazingwekkende talenten en ervaring de mooiste dingen naar ons te laten exporteren. Daar zijn wij uiteraard trots op!

We willen onze klanten en onszelf blijven verrassen met originele producten die een feest zijn om te ontvangen of te geven. Wij maken ze graag!

Only Natural stelt zich al jaren een dubbel doel: originele, kwalitatief hoogwaardige en ambachtelijk geproduceerde artikelen binnen het bereik van de westerse consument te brengen en tegelijk de levensomstandigheden van de Indiase ambachtslieden te helpen verbeteren. Tegenwoordig verlaten jongeren het platteland om geld te gaan verdienen in de grote steden. Het van generatie op generatie ontwikkelde en doorgegeven meesterschap dreigt daardoor letterlijk en figuurlijk te verdwijnen! Door lokale initiatieven te ondersteunen dragen wij bij aan het in stand houden van eeuwenoude ambachten. Alle producten die Only Natural maakt zijn geïnspireerd op de traditionele werkwijze van de ambachtslieden en handwerkers.

Product Compare (0)


€ 15,00 € 29,95

Fantastisch mooi handgemaakte vilten bloementas op fairtrade basis van Only Natural. Om vroli..

€ 17,50 € 34,95

Viltenkussen met vrolijke bloemen, handgemaakt door mensen uit India, die op deze manier hun leve..

€ 5,50

Grote paaseieren om op een schaal te leggen. Let op dit ei kan niet opgehangen worden. ..

€ 1,95

Vrolijke gestipte paaseieren in meerdere kleuren. Let op : kies voor verzendoptie pakketpost,..

€ 2,75

5 verschillend gekleurde eieren met vogelprint. De eieren zijn leuk op te hangen in een mooie..

€ 15,00 € 29,95

Zwarte viltentas bewerkt met gekleurde bloemen en ook weer handgemaakt van natuurlijke materialen..

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6