verzenden vanaf € 5,95 / gratis verzending vanaf € 50,- / we versturen wereldwijd / voor 13.00 uur besteld is vandaag verstuurd*

House Doctor tafellamp Note grijs / messing

Je kent m wel, de tafellamp van House Doctor genaamd : Note. Ook ik werd smoor verliefd maar ik zat even krap bij kas. Dus ben ik thuis alle kasten gaan uitpluizen naar spullen die ik niet meer wilde hebben en heb de hele zwik op Marktplaats gegooid. Niet alles is verkocht maar het was genoeg om deze beauty aan te schaffen. Heerlijk om op z'on manier aan nieuwe spullen te komen. Het ruimt op en geeft je iets moois terug. Nu nog een plekje voor onze nieuwe lamp vinden. Ik vind m overal leuk staan ( slaapkamer, werkkamer, woonkamer maakt niet uit waar ). Dus hij zal een hoop door het huis gaan rouleren.

De tafellamp Note van House Doctor is er ook in het groen. Lastig kiezen als je van allebei houdt, want ze zijn beiden super mooi en tijdloos qua design. Gezien ons huidige interieur en de prijs van de lamp, speel ik op safe en ben ik voor de grijze gegaan. Door de semi transparante kap staat een gloeilamp het mooist. Het geeft meteen een luxe gevoel. Ik kocht de lamp bij Livv Lifestyle.

Dit gastblog werd geschreven door Marloes van het blog Marloeswonen.