verzenden vanaf € 5,95 / gratis verzending vanaf € 50,- / we versturen wereldwijd / voor 13.00 uur besteld is vandaag verstuurd*

Betalen met Creditcards

Er zijn een aantal voordelen door te betalen met een creditcard, hieronder vallen Maestro, Mastercard, Mister Cash, Visa, Vpay, Pay Pal. Voor deze service worden de kosten doorberekend die Livv Lifestyle moet betalen aan de bank, houd er rekening mee dat er voor Maestro (1,5%), Mastercard (2,25%), Mister Cash ( 1,5% ), Visa ( 2,25%), Vpay ( 1,5% ) PayPal (1,5% ) gerekend wordt over het totaal af te rekenen bedrag.

1. Je hoeft je minder zorgen te maken over de betrouwbaarheid van de partij bij wie je afrekent want via een chargeback procedure kunt je de betaling gemakkelijk terug draaien als je de aankoop niet blijkt gedaan te hebben of als de weder partij, denk aan online winkels of leveranciers niet aan hun verplichtingen voldoen.

2. Ontvang je de bestelling niet door faillissement, fraude of diefstal dan is het tamelijk eenvoudig het geld retour te ontvangen, ofwel je doet een beroep op de creditcard verzekering. Meestal is het zo dat aankopen met een creditcard de 1e paar maanden gratis verzekerd zijn.