verzenden vanaf € 5,95 / gratis verzending vanaf € 50,- / we versturen wereldwijd / voor 13.00 uur besteld is vandaag verstuurd*

Herroepingsrecht en retour procedure

Wij waarderen je aankoop bij Livv Lifestyle en hopen dat je er blij mee bent. Het kan voorkomen dat de aankoop niet aan je wensen voldoet. In dat geval bieden wij je de mogelijkheid het product zonder reden van opgaaf, binnen 14 dagen na ontvangst, te retourneren. Hieronder lees je de voorwaarden en instructies.

 

Retourneren

1. Meld je retour aan via de klantenservice op onze website retourneren, op de homepage. Je hoeft niet te wachten op een bevestiging. Na het melden van het retour heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. In totaal heb je dus 1 maand na ontvangst de tijd om het product retour te sturen ( 2 weken om retour te melden en 2 weken om retour te sturen ).

 

2. Stuur het product of de producten ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking voorzien van labels retour. Indien het gaat om een aanbieding waarbij een gratis product is meegeleverd, dan dient dit gratis product eveneens onder de zelfde voorwaarden geretourneerd te worden.

 

3. Sluit een kopie van de factuur in. Indien je nalaat een kopie in te sluiten, bestaat de kans dat de verwerking van het retour aanzienlijk vertraging oploopt. Kruis op de kopie-factuur het/ de betreffende product(en) aan.

 

4. Voorkom schade en pak het product goed in. Producten die zijn beschadigd tijdens het retourtransport door onvoldoende of niet toereikende verpakking, nemen wij niet retour. Dit ter beoordeling van Livv Lifestyle.

 

5. De verzendkosten voor het retourneren binnen Nederland zijn voor rekening van de klant. Wij raden aan het verzendbewijs altijd te bewaren.

    Verstuur het pakket naar :

 

    Livv Lifestyle

    Molwerk 25

    1797SE Den Hoorn

 

6. Bij retourneren vanuit andere landen dan Nederland, zijn de kosten hiervan voor de koper.

 

Ruilen

Ruilen is bij Livv Lifestyle geen probleem. Dit op basis van redelijkheid, wat ter beoordeling is aan Livv Lifestyle. Gebruik hiervoor de retourprocedure op onze website. Je ontvangt dan het aankoopbedrag van het te ruilen product retour. De bestelling van het nieuwe product geldt als een nieuwe bestelling; verzendkosten worden opnieuw in rekening gebracht.

 

Schade / verkeerd product

Als je bestelling beschadigd is aangekomen, is dat vervelend. Bij Livv Lifestyle worden pakketten uitsluitend verzekerd verstuurd; eventuele schade wordt vergoed. Stuur een email naar info@livvlifestyle.nl met daarin de melding van het probleem. Stuur daarbij duidelijke foto's van de schade. Wacht met het retour sturen van het pakket op onze instructies. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Beschadigde producten en foutieve leveringen worden uitsluitend retour genomen, na overleg met Livv Lifestyle.

Livv Lifestyle is bereikbaar op telefoonnummer 06-20560003. Spreek de voicemail in als we er even niet zijn; wij bellen zo snel mogelijk terug.