verzenden vanaf € 5,95 / gratis verzending vanaf € 50,- / we versturen wereldwijd / voor 13.00 uur besteld is vandaag verstuurd*
    Cadeaubon met bedrag naar eigen keuze

Cadeaubon met bedrag naar eigen keuze

  • Merk: Livv Lifestyle
  • Productcode: Cadeaubon Livv Lifestyle
  • Beschikbaar: Op voorraad
€ 0,00 Excl. BTW: € 0,00
Livv heeft ook een leuke cadeaubon in het assortiment, een cadeaubon is heel fijn om te geven als je niet weet wat je kopen moet voor iemand maar t...

Tags: cadeau bon, geschenk bon, verjaardags cadeau, online woonwinkel, livv lifestyle

Livv heeft ook een leuke cadeaubon in het assortiment, een cadeaubon is heel fijn om te geven als je niet weet wat je kopen moet voor iemand maar toch een leuk gebaar wilt maken.

 

Hoe werkt het :

Reken de cadeaubon af, noteer in het veld opmerkingen tijdens het bestel proces de naam en emailadres voor degene voor wie de cadeaubon bestemd is en op welke dag de cadeaubon ontvangen mag worden, en voeg eventueel een leuke boodschap erbij en verzenden maar. Dan zorgen wij bij Livv Lifestyle voor de rest.

Degene voor wie het bestemd is ontvangt de cadeaubon in zijn / haar mailbox en zal heel blij verrast zijn.

Let op : kies bij het afrekenen voor afhalen op Texel, omdat de cadeaubon via de mail verstuurd wordt kan het niet zo zijn dat er verzendkosten berekend worden. Bij het kiezen voor afhalen op Texel rekent het systeem geen verzendkosten.

 

Schrijf een review

P.s.: HTML wordt niet geaccepteerd!
    Slecht           Goed
Captcha